​(Ο Μαρκογιώργης ΄΄έδωσε τη μάχη΄΄....όταν τα ΄΄όπλα΄΄ τα κρατούσαν ο
​ γνωστός συγχωριανός μας και ο πασίγνωστος ΠΑΣΟΚράτορας, που η
​ οικογένεια του ανέλαβε την εκτέλεση του έργου...)
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ
ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΙΣΙΟΥ;
* Είναι αυτονόητο, ότι η παλιά Κοινότητα Βραχασίου δεν είχε καμιά αρμοδιότητα παρέμβασης στο θέμα του μώλου Σισίου. Όμως, όταν διάβασα προσεκτικά τις σχετικές μελέτες και διαπίστωσα το ΄΄πολυγραφικό αλαλλούμ΄΄, ξαναθυμήθηκα τα όσα είχα γράψει (με Αποκριάτικο χιουμοριστικό λόγο), ότι δηλαδή οι περισσότερες μελέτες του Κράτους και των ΟΤΑ είναι ΄΄μελέτες αμελετήτων΄΄....θεώρησα, λοιπόν, ηθική μου υποχρέωση να καταθέσω, έστω και τηλεφωνικά, τους σχετικούς προβληματισμούς μου, στο αρμόδιο κ. Κ. Μουτζούρη, ο οποίος εξακολούθησε ΄΄να μπουρδουκλώνει τα πράγματα΄΄ με τα ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ..
** ο δήθεν προγραμματιζόμενος βιολογικός καθαρισμός του Σισίου, σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το Δήμο Μαλίων, υπήρξε πολιτική κουτοπονηριά, που εκτός των άλλων, ανάγκασε την τοπική κοινωνία να κάνει συμβολική κατάληψη της βραχονησίδας Αγίας Βαρβάρας (την εποχή που ήμουνα Πρόεδρος της Κοινότητας Βραχασίου)
*** Είναι πασίγνωστο, ότι μόνο το ένα τρίτο των ογκόλιθων του μώλου έχει το αναγκαίο μέγεθος. Όλοι οι ογκόλιθοι μεταφέρθηκαν από τη Μίλατο, δηλαδή από τον Καλαρίτη, που ήξεραν ότι ΔΕΝ έχει μεγάλους ογκόλιθους. Ποιοί λοιπόν έχουν την ευθύνη, που δεν έψαξαν σε άλλη περιοχή και ποιοί τελικά βεβαίωσαν, με υπογραφή, ότι χρησιμοποιήθηκαν οι κατάλληλοι ογκόλιθοι;
**** Ο κ. Κ. Μουτζούρης είναι πολιτικός παράγοντας της σημερινής Κυβέρνησης και συμπρωταγωνιστής στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, κ.λ.π.
Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο